În acest week-end,

Reduceri de până la 50%, la City Park Mall

266
Reduceri de până la 50%, la City Park Mall - citypark-1435944715.jpg

Articole recomandate

City Park Mall dă startul reducerilor estivale cu un week-end dedicat iubitorilor de cumpărături aflați la malul mării. Astfel, în acest week-end, constănțenii și turiștii vor beneficia de discounturi de până la 50% la zeci de mii de produse disponibile în magazinele din cadrul mall-ului.


Debutul sezonului de reduceri la City Park Mall marchează un moment important, deoarece oferta nu se adresează doar constănțenilor, ci tuturor celor care se bucură de concediu la malul mării. Astfel, cei care vor să își completeze vacanța cu o sesiune de cumpărături, pe lângă prețurile speciale, pot câștiga și premii estivale. Iubitorii de shopping care achiziționează produse în valoare de minimum 200 lei de la magazinele din cadrul mall-ului au șansa să câștige marele premiu de 500 de euro în vouchere de cumpărături.


În perioada 3 - 5 iulie, împătimiții cumpă-răturilor au la dispoziție peste 150 de locații în care își pot face cumpărăturile chiar și la jumătate de preț. City Park Mall va deveni destinația preferată de toți cei aflați la malul mării. În acest moment, City Park Mall se află în plin proces de dezvoltare. În urma investiției de peste 40 de milioane de euro, centrul comercial își va dubla aproape suprafața închiriabilă și va aduce clienților săi un cinematograf multiplex cu 10 săli, dotat cu ultima tehnologie 3D, precum și prima sală de proiecție 4DX din afara Bucureștiului, alături de și mai multe branduri celebre de fashion, restaurante și fast-food, dar și o sală de sport ultramodernă. Astfel, mall-ul cumpărat de fondul de investiții NEPI (New Europe Property Investments) la finalul anului 2013, va deveni, după finalizarea lucrărilor de extindere, cel mai modern centru comercial din regiune, cu cea mai bogată ofertă de cumpărături și petrecere a timpului liber.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6182 secunde