€ 4.7584
£ 5.4956
$ 4.2306

Mai multe ştiri online:

Record de temperaturi scăzute, pentru această perioadă, la Constanța

Ştire online publicată Joi, 01 Martie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Valul de frig a cuprins toată Dobrogea și județul Constanța, începând de marți seară și se pare că va mai zăbovi în zonă și în următoarele zile. Administrația Națională de Meteorologie a prelungit codul portocaliu de ger persistent până vineri, 2 martie, la ora 20. 


„Astăzi și mâine, în Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, gerul va fi persistent în cea mai mare parte a intervalului, iar valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa între -12 și -6 grade, iar cele minime se vor încadra, în general, între -22 și -12 grade, izolat mai coborâte, sub -25 de grade.În cursul nopții de vineri spre sâmbătă, temperaturi sub pragul de ger se vor înregistra în Moldova, local în Maramureș, Transilvania, Muntenia și Dobrogea și pe arii restrânse în Oltenia. Începând din noaptea de joi spre vineri și până duminică vor fi intervale cu precipitații în majoritatea regiunilor, dar mai ales în sud-vestul și sudul țării. La început va ninge, apoi, trecător, vor fi precipitații mixte și se va forma polei”, precizează directorul Centrului Regional de Meteorologie Dobrogea, Marius Coțofan.


Astăzi, la Constanța, cerul este parțial înnorat și vântul suflă moderat, dinspre vest. Maxima termică abia dacă va atinge -5 grade Celsius. Peste noapte, se așteaptă îngheț puternic și vânt slab. Vineri, începe să se mai încălzească, dar sunt așteptate din nou lapoviță și ninsori. Valorile termice se vor încadra între -3 și 1 grade. Sâmbătă și duminică vor fi din nou temperaturi negative, intensificări ale vântului și ninsori.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3576 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Eveniment
miercuri, 17 aprilie Foto : UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia 2919 vizite, 0 comentarii UPDATE - Mașină răsturnată, în stațiunea Mamaia
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1245 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Sport
miercuri, 17 aprilie Foto : Astăzi, HCDS - CSM București.  "Se poate deschide drumul către finală!" 921 vizite, 0 comentarii Astăzi, HCDS - CSM București. "Se poate deschide drumul către finală!"
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.8717 secunde