Recomandări MAE pentru românii care merg în Noua Zeelandă în perioada desfășurării Cupei Mondiale de Rugby

871
Recomandări MAE pentru românii care merg în Noua Zeelandă în perioada desfășurării Cupei Mondiale de Rugby - maesiglagoogle-1313156647.jpg
Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetățenilor români care doresc să călătorească în Noua Zeelandă în perioada desfășurării Cupei Mondiale de Rugby, în lunile septembrie și octombrie, să consulte ghidul pus la dispoziție de organizatorii evenimentului sportiv și de Poliția neo-zeelandeză, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat dat publicității vineri, MAE recomandă cetățenilor români să respecte reglementările de control și de securitate impuse de autoritățile neo-zeelandeze la intrarea pe teritoriul acestui stat pentru a evita apariția unor eventuale situații neplăcute.

Ministerul precizează că modalitățile de sprijin și intervenție în astfel de cazuri sunt limitate, Ambasada României neavând posibilitatea de a influența decizia autorităților de frontieră neo-zeelendeze, indiferent de caz.

Pentru informații suplimentare privind măsurile impuse de autoritățile locale pe perioada desfășurării Campionatului Mondial de Rugby, poate fi accesată pagina web a Ambasadei României la Canberra http://canberra.mae.ro/index.php?lang=ro&id=127072. De asemenea, persoanele interesate pot consulta pagina oficială de internet a Cupei Mondiale de Rugby din Noua Zeelandă www.rugbyworldcup.com. Ghidul de călătorie poate fi consultat la adresa http://www.police.govt.nz/rugby-world-cup-2011


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4978 secunde