Recital de poezie, la Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia

413
Recital de poezie, la Școala Gimnazială

Articole de la același autor

Școala Gimnazială "Lucian Grigorescu" din Medgidia a desfășurat, de curând, o activitate online, care a constat într-un recital de poezie, susținut de către elevi din școlile partenere din Spania, Italia, Portugalia. Acesta a avut loc în cadrul concursului de creație "Sea Poems". Din partea unității de învățământ au participat cinci elevi, declarați câștigători de către juriul concursului: Alexandru Florin Neagu, Robert Negruț, Sedan Mustafa, Denisa Danciu și Ioana Motoc.

Potrivit directorului școlii, Simona Dănilă, creațiile traduse în limba engleză, se regăsesc într-un ebook, alături de cele ale colegilor lor din școlile partenere.

"Obiectivele proiectului au constat în implicarea elevilor în activități care să contribuie la formarea abilităților de protejare a mediului marin; înțelegerea problemelor eco-sistemelor marine prin lecții interdisciplinare; stimularea motivației pentru a explora valorile naturale ale mării din perspectiva cultural-artistică etc. Activitatea s-a finalizat cu premierea elevilor participanți la concursurile derulate în perioada septembrie-decembrie 2018 în cadrul proiectului, precum si a cadrelor didactice care i-au coordonat", a precizat managerul. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3907 secunde