Reciclarea deșeurilor pentru un litoral mai curat

294
1
Reciclarea deșeurilor  pentru un litoral mai curat - reciclarea-1439733408.jpg

Articole de la același autor

În timpul verii, plajele de la litoralul românesc se transformă în zone vulnerabile la poluare, datorită acumulării necontrolate a deșeurilor (în special ambalaje de plastic), cu consecințe negative asupra mediului, confortului turiștilor și potențialului economic.

Potrivit reprezentanților organizației "Mare Nostrum", vina este pe de o parte a operatorilor care administrează plajele în timpul sezonului estival, dar și a turiștilor și localnicilor care nu păstrează curățenia.

În acest context, organizația continuă să desfășoare proiectul "Litoral Curat", prin activitățile de colectare selectivă a deșeurilor de pe plajele de la litoralul românesc, dar mai ales va urmări creșterea gradului de conștientizare și educare a publicului cu privire la necesitatea colectării deșeurilor numai în containerele special amplasate pe plaje.

De asemenea, reprezentanții organizației pun accentul și pe importanța reciclării materialelor recuperabile. 

Comentează știrea

radu florian
17 septembrie 2015
Curatenie doar prin CONSTRANGERE

Pana sa astteptam educarea turistilor sa isi arunce la gunoi resturile menajere, APLICAREA LEGII e singura si rapida solutie care va da roade!... Da-ti cateva amenzi usturatoare celor NESIMTITI si o sa vedeti cum se CIVILIZEAZA urgent toata lumea! Asa s-a intamplat si in Occident, sa nu credeti ca aia s-au nascut civilizati!...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2823 secunde