€ 4.756
£ 5.4872
$ 4.2421

Mai multe ştiri online:

Recertificare a calității serviciilor SPIT Constanța

Ştire online publicată Joi, 08 Noiembrie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța a obținut o nouă recertificare a Sistemului de Management Integrat (calitate, mediu, sănătate și securitate ocupațională) din partea organismului german de certificare TÜV Thüringen, conform standardelor de referință.

În ceea ce privește Sistemul de Management al Calității și cel de Mediu, menționăm că recertificarea a presupus tranziția la noile versiuni ale standardelor, iar tranziția la noua versiune a standardului de referință privind Sistemul de Management al Sănătății și Securității în Muncă se va efectua odată cu auditul de supraveghere, ce se va desfășura la nivelul anului 2019.

„Astfel, SPIT este la a treia recertificare a Sistemului de Management Integrat (SMI), cu precizarea că Sistemul de Management al Calității (ISO 9001) a fost implementat prima oară la nivelul anului 2006, iar Sistemul de Management de Mediu (ISO 14001) și Sistemul de Management al Sănătății și Securității Ocupaționale (OHSAS 18001) la nivelul anului 2009. Pe această cale, amintim că implementarea, menținerea și îmbunătățirea unui sistem de management integrat atestă nivelul performanței generale a instituției și implică abordarea unor strategii ce conduc la funcționarea eficientă a instituției din punct de vedere al calității, mediului și al sănătății și securității ocupaționale”, precizează directorul executiv al SPIT, Cristina Aldea.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
vineri, 19 aprilie Foto : A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța 3739 vizite, 0 comentarii A murit unul dintre cei mai gospodari primari din judetul Constanța
Cultură-Educație
vineri, 19 aprilie Foto : "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni? 1254 vizite, 0 comentarii "Sunt prea multe și prea dese schimbările". Dar de buget nu vorbește nimeni?
Economie
vineri, 19 aprilie Foto : Shipping-ul internațional declară  război corupției din porturile lumii 1104 vizite, 0 comentarii Shipping-ul internațional declară război corupției din porturile lumii
ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7372 secunde