Răzvan Cuc și Daniel Suciu depun jurământul în fața lui Iohannis

146
Răzvan Cuc și Daniel Suciu depun jurământul în fața lui Iohannis - 62022795-1550823813.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul pentru numirea lui Daniel Suciu în funcția de vicepremier și ministru al Dezvoltării, precum și cel al lui Răzvan Cuc în funcția de ministru al Transporturilor.


Klaus Iohannis a decis ca jurământul de învestitură a celor doi noi miniștri să aibă loc azi, la ora 10:30, la Palatul Cotroceni. Însă, în premieră, Viorica Dăncilă va lipsi de la ceremonie. Ea este plecată, alături de Liviu Dragnea, la Madrid, la congresul socialiștilor europeni.

"Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie a.c., următoarele decrete: Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Vasile-Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale și administrației publice; Decret pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a domnului Alexandru-Răzvan Cuc, ministrul transporturilor", informa, joi seara, Administrația Prezidențială.

Propunerile pentru cele două ministere au fost transmise șefului statului, miercuri, de către premierul Viorica Dăncilă.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6433 secunde