Razie în Satul de Vacanță. "Captura" Poliției Locale

Duminică, 02 Septembrie 2018, 17:38
416
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au ajuns, la sfârșitul săptămânii trecute, în Satul de Vacanță.

"Am acționat pentru respectarea normelor legale în vigoare în domeniul activității comerciale. Astfel, au fost efectuate controale de specialitate pentru combaterea comerțului stradal neautorizat la 11 operatori economici din perimetrul menționat", explică reprezentanții Poliției Locale Constanța.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 10 amenzi contravenționale, în valoare totală de 18.500 de lei, prevăzute de Legea nr. 12/1990 privind protejarea populației împotriva unor activități comerciale ilicite. De asemenea, bunurile, adică 7.865 de articole vestimentare, bijuterii tip gablonz, tatuaje etc. comercializate în mod ilicit, au fost confiscate de către oamenii legii.

"Valoarea estimată a produselor confiscate se ridică la aproximativ 25.000 de lei. Activități similare vor fi organizate în mod periodic, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în orașul Constanța", mai spun reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.2605 secunde