RATC. Iată de când se dau abonamentele reduse pentru elevi

125
1
RATC. Iată de când se dau abonamentele reduse pentru elevi - autobuzratcstatiegaranr100139625-1424348517.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța va pune în vânzare, începând de luni, 23 februarie, abonamente reduse cu 50 la sută, pentru elevi. Măsura a fost luată în baza Hotărârii Consiliului Local Constanța nr. 40, din 13 februarie 2015.


Astfel, elevii vor putea cumpăra un abonament pe o linie cu 27,5 lei pe lună, pe două linii - 40 de lei pe lună și pe toate liniile - 55 de lei pe lună, după cum solicită. Elevul trebuie să se prezinte la unul din chioșcurile de abonamente ale RATC cu carnetul de elev vizat la zi, în original, și cu cartea de identitate sau certificatul de naștere, în original. La controlul în mijloacele de transport, elevul va prezenta abonamentul RATC și carnetul vizat la zi, cartea de identitate sau certificatul de naștere. 


La rândul lor, elevii orfani, elevii cu cerințe educaționale speciale, cei pentru care s-a stabilit ca măsură de protecție socială sau elevii aflați sub tutelă beneficiază de abonamente gratuite pe o linie, două linie sau toate liniile, după cum solicită. Ei se pot prezenta la chioșcurile RATC de la Gară, peronul liniilor 100 și 101 cu carnetul de elev vizat la zi, în original cartea de identitate ori certificatul de naștere în original și talonul de pensie sau certificatul de tutelă.


La controlul în mijloacele de transport, elevul va prezenta abonamentul RATC și carnetul de elevi vizat la zi, cartea de identitate sau certificatul de naștere.


De asemenea, persoanele cu handicap mediu sau ușor beneficiază de abonamente gratuite pe perioada de valabilitate a certificatelor de încadrare în gradul de handicap. Abonamentele se eliberează la chioșcul de la Gară, pe peronul liniilor 100 și 101 și în Tomis III, în stația liniilor 42, 43, 43C, 43M, pe sensul către centru. Persoana beneficiară se va prezenta la unul din cele două chioșcuri de abonamente cu certificat de încadrare în grad de handicap și cartea de identitate sau buletinul de identitate.

La controlul în mijloacele de transport, persoana cu handicap mediu și ușor va prezenta Legitimația specială RATC și cartea de identitate sau buletinul de identitate. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3366 secunde