Răsturnare de situație în cazul preotului acuzat că s-a masturbat la ora de religie. Patriarhia, explicații uluitoare!

1393
Răsturnare de situație în cazul preotului acuzat că s-a masturbat la ora de religie. Patriarhia, explicații uluitoare! - profesor76172800-1516429014.jpg

Articole recomandate

Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a declarat că preotul din Copșa Mică, județul Sibiu, care este și profesor de religie și care este acuzat că se masturba la oră, fiind filmat de o elevă, este nevinovat, gestul lui fiind unul "necontrolat, provocat de o mâncărime în zona inghinală".

"Din nefericire, este foarte bolnav. A suferit acum câțiva ani o operație cauzată de o boală foarte gravă în zona respectivă care, se pare, a recidivat. A avut niște mâncărimi cumplite. A recunoscut că nu s-a putut stăpâni, a băgat mâna și s-a scărpinat. Sunt lucruri dovedite medical", a spus Bănescu.

El a subliniat că la aceste concluzii au ajuns cele două comisii, ale Inspectoratului și ale Mitropoliei Ardealului.

"Comisia respectivă, școala, copii din clasă au spus același lucru. Deci nu a comis nici un gest obscen", a precizat purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

Vasile Bănescu a mai declarat că profesorul de religie s-a retras de la catedră, urmând să rămână preot.

"De la școală și-a dat demisia în cursul dimineții, dar rămâne preot pentru că nu s-a dovedit realmente nici un fel de gest obscen în legătură cu el. A fost o interpretare abuzivă", a mai spus Bănescu.

Un preot profesor de religie din Copșa Mică ar fi fost filmat în timpul unei ore, fiind acuzat de elevul care l-a filmat și care a postat imaginile pe youtube că s-ar fi masturbat, scrie romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1931 secunde