€ 4.7315
£ 5.2727
$ 4.2103

Mai multe ştiri online:

Rămânem fără curent electric. Care sunt zonele afectate

Ştire online publicată Joi, 06 Septembrie 2018. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Constănțenii vor rămâne și astăzi fără curent electric. Măsura este luată din cauza efectuării unor lucrări anuale de reparații și întreținere instalații și rețele electrice, precum și posturi de transformare, de către SC E-Distribuție Dobrogea SA - Zona MT-JT Constanța.

Astfel, în intervalul 8.00-18.00, vor rămâne fără curent cei care au domiciliul în localitatea Moșneni (strada Ștefan cel Mare, Neagoe Bararabi, Radu Șerban), localitatea Hagieni, cu străzile Salcâmilor, Islazului și Florilor.

În Constanța, vor suferi din cauza curentului oprit locuitorii din cartierul Piața Chiliei, strada Maramureș, strada Ion Vodă și strada Crișana. Întreruperile vor avea loc între orele 9.00-14.00. În Nãvodari, nu vor avea lumină, între orele 8.00-18.00, locuitorii din Mihai Viteazu, mai exact cei cu domiciliul pe străzile Căminului, Muzicii, Al. Macedonschi, Remus Opreanu, Principală, Răsăritului, Dealului, Dacia, Sudului, Constanței. Între orele 9.00-17.00 se oprește curentul și în Medgidia, în localitatea Carvănul Mic, dar și în localitatea Movilița și Mereni. 

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 7162 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 3911 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Monden
luni, 15 iulie Foto : Cornelia Catanga a făcut infarct! 2952 vizite, 0 comentarii Cornelia Catanga a făcut infarct!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8553 secunde