RAJA. Vezi aici unde se lucrează, în Constanța

109
2
RAJA. Vezi aici unde se lucrează, în Constanța - avarieraja6-1446641488.jpg

Articole de la același autor

RAJA intervine în domeniul public astăzi, în mai multe puncte din Constanța.

Se lucrează pe strada Suceava nr. 2, blocul AS5, pe strada Portiței, la intersecție cu strada Crinului, pe aleea Egretei și pe strada Decebal, la intersecție cu bulevardul Tomis.

Comentează știrea

Cosmin
4 noiembrie 2015
Cum sa faci bani usor!

Cum sa faci bani usor! Cu ceva inteligenta, poti invata simplu cum sa faci bani usor. Noi suntem o echipa in plina ascensiune si inca mai avem nevoie de persoane serioase cu care sa colaboram. Cu noi poti invata pas cu pas cum sa faci bani usor. Iti trebuie doar seriozitate, calculator si conexiune la internet! Cere urgent detalii mai multe la adresa de email: [email protected]

Loredana
4 noiembrie 2015
Muncă la domiciliu

Ofertă serioasă de lucru la domiciliu Căutăm colaboratori pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă maxim 3 ore pe zi, în funcție de abilități. Cerințe: -necesar calculator -conexiune internet -răbdare -cunoștințe minime PC -seriozitate -perseverență -atenție la detalii Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail. Veți trece mai întâi prin instruire apoi dacă doriți, o să începeți să lucrați. Important! Lăsați mesaj cu textul " INFO" doar pe e-mail! Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice și se poate lucra de oriunde din țară și din străinătate. Când doriți mai multe informații, contactați unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de e-mail: [email protected] Oferim și solicităm seriozitate!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Social : Localitatea Ovidiu, fără apă
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Social : Pădurea vine în Oraș!
Miercuri, 04 Noiembrie 2015
Stire din Social : Se întrerupe apa rece în orașul Ovidiu
Pagina a fost generata in 2.7028 secunde