€ 4.7249
£ 5.2925
$ 4.2241

Mai multe ştiri online:

RAJA: Trafic restricționat pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiul Constanța!

Ştire online publicată Marţi, 15 Ianuarie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru remedierea unei avarii survenită la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 200 mm, de pe str. Mircea cel Bătrân nr. 150A, în dreptul Librăriei Universitaria, din municipiul Constanța, RAJA SA va restricționa traficul rutier pe strada Mircea cel Bătrân, tronsonul delimitat de străzile Nicolae Iorga și Ion Rațiu, joi, 17 ianuarie, între orele 9,00 și 14,00. 


În vederea executării lucrărilor de reparații, zona va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată Poliția Locală și Poliția Municipală. De asemenea, a fost informată și Regia Autonomă de Transport în Comun, care a luat măsuri pentru devierea traseelor mijloacelor de transport în comun 2-43, 43C și 43M, care vor circula după următorul itinerar: str. Mircea cel Bătrân - bd. Mamaia (până la Capitol) - bd.Tomis, pe sensul de mers spre Tomis Nord. De asemenea, vehiculele care circulă pe str. Mircea cel Bătrân, tronsonul str. Nicolae Iorga - str. Ion Rațiu, își vor continua traseul pe bd. Tomis. Abonații din zonă nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.


“Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt, iar tronsonul să poată fi redat circulației în cele mai bune condiții”, precizează reprezentanții RAJA.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.8294 secunde