RAJA. Sute de locuitori din Năvodari riscă să rămână fără apă

136
RAJA. Sute de locuitori din Năvodari riscă să rămână fără apă - apasistata794x528-1427377750.jpg

Articole recomandate

42 de asociații de proprietari din Năvodari și Mihail Kogălniceanu riscă să rămână fără apă rece pentru că nu și-au plătit facturile la RAJA. Pentru perioada 30 martie - 3 aprilie, ele au fost avizate pentru debranșare din cauza datoriilor de aproape 197.000 de lei către S.C. RAJA S.A.


"Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonații rău-platnici este debranșarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, își achită cea mai mare parte a restanțelor. În aceste condiții, săptămânal, sunt avizați sute de abonați cu restanțe, indiferent de statutul juridic al acestora. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu și-au achitat restanțele. Pentru a evita debranșarea, proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor avizate pot încheia convențiile de facturare individuală", explică reprezentanții RAJA.


Cea mai mare datorie este de 18.937,73 de lei și aparține Asociației de Proprietari nr. 13 Est, de pe strada Meduzei, din orașul Năvodari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3298 secunde