Mai multe ştiri online:

RAJA. Stațiunea Eforie Nord a rămas fără apă rece

Ştire online publicată Joi, 24 August 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Pentru remedierea unei avarii survenite în urmă cu puțin timp, la conducta cu diametrul de 800 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Gospodărie Eforie Nord, S.C. RAJA S.A. a întrerupt furnizarea apei potabile pe tronsonul avariat, începând cu ora 13.

Sunt afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din Eforie Nord. „Având în vedere numărul mare de consumatori afectați, echipele RAJA au încercat de la primele ore ale dimineții remedierea situației cu conducta sub presiune, dar, din cauza debitului mare de apă și al presiunii, a fost necesară sistarea furnizării. Ne cerem scuze față de abonații afectați de această avarie și îi asigurăm că echipele noastre de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații și reluarea furnizării apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp”, precizează reprezentanții RAJA.

Potrivit acestora, furnizarea apei va fi reluată în jurul orei 17.

Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Social
miercuri, 17 iulie Foto : Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!" 8707 vizite, 0 comentarii Șoselele morții pe litoral. "Da, este nevoie de acele separatoare de sens!"
Tehnologie
miercuri, 17 iulie Foto : Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe! 4053 vizite, 0 comentarii Mare atenție la aplicația care „îmbătrânește” fețe!
Cultură-Educație
miercuri, 17 iulie Foto : Mândria școlii constănțene.  Elevii de 10 ai județului! 2783 vizite, 0 comentarii Mândria școlii constănțene. Elevii de 10 ai județului!
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7292 secunde