RAJA și RADET repară țevile din subsolurile blocurilor pe banii locatarilor

475
Regia Autonomă Județeană de Apă și Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice vor efectua lucrările de reparații a rețelelor de utilități din subsolurile blocurilor. Cele două regii au încheiat un protocol de colaborare cu Uniunea Asociațiilor de Proprietari din Constanța privind sprijinirea asociațiilor pentru repararea instalațiilor tehnice. Conform legii, acestea sunt în proprietatea indiviză a tuturor proprietarilor din imobilul respectiv, întreținerea și repararea lor fiind exclusiv sarcina lor.
Având în vedere însă vechimea multor instalații și problemele cauzate de acestea, numărul asociațiilor cu subsolul inundat fiind din ce în ce mai mare, RAJA și RADET vor prelua sarcina efectuării reparațiilor. Asociația se obligă să achite integral contravaloarea lucrărilor. Plata materialelor necesare reparațiilor se va face de către asociații integral la data semnării contractelor, iar contravaloarea manoperei se va face eșalonat.
În perioada următoare, reprezentanții asociațiilor care înregistrează probleme la nivelul instalațiilor de alimentare cu apă și încălzire din subsol se vor adresa UAPC. Uniunea va transmite periodic către RAJA și RADET listele cu solicitările primite, după care vor stabili devizele și vor demara lucrările.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 18 Martie 2011
Stire din Social : Constanța, solidară cu Japonia
Pagina a fost generata in 1.8491 secunde