RAJA se implică și se alătură campaniei naționale de vaccinare anti-COVID

230
RAJA se implică și se alătură campaniei naționale de vaccinare anti-COVID - rajaseimplica2-1635445646.jpg
Compania de apă a judeţului Constanţa, RAJA SA, se alătură campaniei naţionale de vaccinare împotriva COVID-19. „Prin asigurarea serviciilor de furnizare și distribuire a apei potabile, canalizare și management al apelor uzate, RAJA SA deține un rol esențial pentru sănătatea publică și buna funcționare a comunităților în care își desfășoară activitatea, iar angajații societății au o misiune importantă pentru livrarea acestor servicii vitale, în condiții de siguranță. De aceea, RAJA pune accent pe sănătatea și securitatea oamenilor la locul de muncă însă, în condițiile creșterii ratei de infectare cu COVID-19 la nivel național, acestea nu pot fi garantate decât prin anticiparea și atenuarea riscurilor legate direct de noul coronavirus”, explică reprezentanţii RAJA.

Astfel, pe lângă măsurile specifice de prevenire și de limitare a diseminării virusului, prin acțiuni de dezinfecție, lucru în ture sau în condiții de izolare, reducerea interacțiunilor cu publicul etc., compania de apă s-a implicat activ și în conștientizarea personalului propriu cu privire la importanța și beneficiile vaccinării, în vederea creșterii gradului de responsabilizare a acestora. „La nivel global s-a demonstrat deja că vaccinul este singurul care are un rol important în atenuarea răspândirii infecției cu SARS-CoV-2, contribuind semnificativ la reducerea morbidității și a mortalității și la limitarea efectelor negative pe care pandemia le-a produs asupra societății, economiei și vieții oamenilor. Compania noastră s-a alăturat campaniei naționale de vaccinare în sprijinul angajaților care doresc să înceapă sau să continue schema de imunizare”, spun cei de la RAJA.

Pentru a facilita și eficientiza accesul angajaţilor la vaccinare și totodată pentru a evita aglomerarea în centrele anti-Covid, joi, 28 octombrie, la sediul central al societății s-a organizat un punct de vaccinare cu sprijinul DSP Constanța, unde aproximativ 200 de angajați au fost imunizați cu prima, a doua sau chiar a treia doză de vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2. Convinși fiind că doar prin vaccinare putem pune capăt pandemiei și să reluăm activitățile dragi fiecăruia dintre noi, personalul RAJA a optat pentru serurile Pfizer – BioNTech și Johnson & Johnson.

Conform reprezentanţilor RAJA, în prezent, 64% din angajații companiei sunt vaccinați împotriva COVID-19, iar, în perioada imediat următoare, RAJA va organiza din nou centre de vaccinare la sediile societății, unde vor avea acces și membrii familiilor angajaților.

„În acest fel, RAJA contribuie la creșterea numărului persoanelor imunizate în aria de operare și asigură siguranța și continuitatea serviciilor operate”, mai transmit reprezentanţii companiei de apă.Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9341 secunde