Mai multe ştiri online:

RAJA. Programul casieriilor în perioada sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou

Ştire online publicată Luni, 18 Decembrie 2017. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Reprezentanții RAJA aduc la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.


Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/924 vor fi preluate non-stop. „Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi”, precizează reprezentanții RAJA.


Potrivit acestora, singurul serviciu care își va modifica programul de lucru pentru perioada sărbătorilor este cel al casieriilor. Astfel, abonații interesați să-și achite facturile la apă potabilă și canalizare trebuie să știe că ghișeele de încasă vor fi închise de sâmbătă, 23 decembrie, până marți, 26 decembrie. De miercuri și până vineri, între 27 și 29 decembrie, va fi program normal, iar de sâmbătă, 30 decembrie, până marți, 2 ianuarie 2018, va fi din nou închis.


În zilele de sâmbătă, 23 și 30 decembrie 2017, casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, va funcționa în intervalul orar 09,00-13,00. 


Începând de miercuri, 3 ianuarie 2018, casieriile își vor relua programul normal de lucru.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.748 secunde