RAJA. Presiune scăzută a apei în localitatea Cumpăna

294
RAJA. Presiune scăzută a apei în localitatea Cumpăna - raja-1619596498.jpg

Articole de la același autor



Locuitorii comunei Cumpăna vor avea apă cu presiuni scăzute, astăzi, la robinete. În cursul nopții de marți spre miercuri, 27 spre 28 aprilie, la nivelul Complexului de înmagazinare - pompare Constanța Sud s-a înregistrat o avarie pe conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 300 mm.
Echipele deplasate la fața locului au fost nevoite să întrerupă furnizarea apei către localitatea Cumpăna, pentru executarea lucrărilor de intervenție în condiții de siguranță.


În prezent, s-a reușit izolarea zonei afectate, astfel încât să poată fi reluată pomparea apei către consumatori. Însă, până la finalizarea lucrărilor de remediere a avariei, din cauza debitului mare de apă, s-a impus reducerea presiunii apei în instalație. Prin urmare, până în jurul orei 18.00, în localitatea Cumpăna se va furniza apă cu presiune scăzută, în timp ce consumatorii din zona înaltă a localității vor fi afectați de lipsa apei. 
„Ne cerem scuze pentru disconfortul creat abonaților din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, transmit reprezentanţii RAJA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7843 secunde