RAJA. Iată programul casieriilor în perioada sărbătorilor de Rusalii și Ziua Copilului

122
RAJA. Iată programul casieriilor în perioada sărbătorilor de Rusalii și Ziua Copilului - raj-1527082450.jpg

Articole de la același autor

RAJA S.A. aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în zilele de luni, 28 mai, și vineri, 1 iunie, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Astfel, apelurile către numărul de telefon al dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop.


"Echipele de intervenție vor acționa cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonații societății să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi", precizează reprezentanții RAJA.


Singurul serviciu care își va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaților interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare le facem cunoscut faptul că, în zilele de luni, 28 mai, și vineri, 1 iunie, casieriile RAJA vor fi închise. 


În intervalul 29 – 31 mai,  casieriile RAJA vor avea program normal de lucru, iar sâmbătă, 2 iunie, casieria de pe strada Răscoalei 1907, nr. 5, din municipiul Constanța va funcționa în intervalul orar 9,00 - 13,00.
Începând de luni, 4 iunie, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6869 secunde