RAJA extinde rețelele de apă din Constanța și Mamaia

28555
Conducerea SC RAJA SA va semna, astăzi, contractele de execuție a lucrărilor de extindere a rețelei apă / canal - Baba Novac, Tulcei și de construcție a unei noi stații de pompare, de extindere a rețelei apă - zona Palazu Mare și de construcție a trei stații de pompare noi ape uzate, de extindere a rețelei de apă zona Mamaia și înființarea a patru stații de pompare noi ape uzate.
De asemenea, vor fi semnate contractele pentru Reabilitarea frontului captare și aducțiune; reabilitare și extindere rețea de apă; extindere rețea canalizare și stații de pompare noi" - Țăndărei, județul Ialomița și pentru "Reabilitarea frontului captare și rețea de alimentare cu apă, extindere rețea de canalizare și stații de pompare apă uzată menajeră" - Fetești, județul Ialomița.
Aceste contracte fac parte din Proiectul "Reabilitarea și modernizarea sistemului de alimentare cu apă și de canalizare în regiunea Constanța - Ialomița", fiind componente ale Programului Operațional Sectorial Mediu. La evenimentul de astăzi, vor participa reprezentanți ai autorităților locale și descentralizate implicate, dar și reprezentanți ai constructorilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7938 secunde