La EXPO APA 2011

RAJA Constanța, operatorul de apă cu cele mai mari performanțe

932
RAJA Constanța, operatorul de apă  cu cele mai mari performanțe - rajaexpoapa-1308068785.jpg
Peste o sută de companii de apă, din

țară și din străinătate, participă, în

perioada 13 - 15 iunie, la expoziția internațională "EXPO APA 2011", desfășu-rată la Palatul Parlamentului. Cu acest prilej au loc manifestări dedicate îmbunătățirii calității apei, dar și prezentări ale tehnolo-giilor de ultimă oră menite a îmbunătăți serviciile de alimentare cu apă și canalizare.

Luni, 13 iunie, manifestările au fost deschise de Vasile Ciomoș, președintele Asociației Române de Apă, și de Felix Stroe, președintele Patronatului Apei și directorul general al SC RAJA SA Constanța. Printre participanți s-au numărat și Paul Reiter, directorul executiv al Asociației Inter-naționale de Apă, Durk Kroll, directorul Platformei pentru Dezvoltare în sectorul apei din cadrul Comisiei Europene, Winfried Schmictt, din partea Patronatului German al Apei, dar și 1.500 de reprezentanți ai operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare, ai institutelor de învățământ superior și cercetare, dar și ai instituțiilor financiare internaționale.

Standul operatorului de apă constănțean, SC RAJA SA, a fost printre cele mai vizitate și apreciate. De altfel, Vasile Ciomoș a declarat: "RAJA a fost mereu aparte. La Constanța, acolo unde este unul dintre cei mai mari operatori de apă din țară, se întâmplă lucruri minunate".

Constantin Becciev, președintele Fe-derației Apă-Canal din Republica Moldova, prezent de asemenea la expoziție, a admirat activitatea societății constănțene: "SC RAJA SA Constanța este ca o școală pentru noi ceilalți, unde venim și învățăm toți pașii spre o dezvoltare viabilă și sigură. Toate schimburile de experiență de până acum cu această companie nu au subliniat decât avansul pe care această societate îl are atât în ceea ce privește tehnologia, cât și în ceea ce privește puterea și tenacitatea de absorbție și implementare a programelor europene".

Drept recunoaștere a calității produselor și serviciilor oferite, SC RAJA SA Constanța a primit unul dintre cele mai apreciate și râvnite premii de către operatorii de profil - "Operatorul regional cu cele mai bune performanțe în certificarea sistemelor de management".

Corina APOSTU

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2667 secunde