€ 4.7576
£ 5.4657
$ 4.1938

Mai multe ştiri online:

RAJA. Casieriile vor fi închise patru zile, de Sfânta Maria

Ştire online publicată Vineri, 10 August 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
RAJA S.A. aduce la cunoștința tuturor abonaților că, în perioada celebrării Adormirii Maicii Domnului, dispeceratul, echipele de intervenție, dar și reprezentanții societății care asigură buna desfășurare a proceselor de alimentare cu apă și de preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.


Apelurile către numărul de telefon al dispeceratului - 0241/924 vor fi preluate non-stop, iar echipele de intervenție vor acționa ca toate avariile sau disfuncționalitățile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util. 
Singurul serviciu care își va modifica programul de lucru în această perioadă este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaților interesați să își achite facturile la apă potabilă și canalizare le facem cunoscut faptul că, în perioada 15 – 18 august, casieriile RAJA vor fi închise. 


Excepție face casieria de pe strada Răscoalei 1907 nr. 5, din municipiul Constanța, care va funcționa sâmbătă, 18 august, în intervalul orar 9 - 13.


Începând de luni, 20 august, toate casieriile RAJA își vor relua programul normal de lucru, acestea fiind deschise inclusiv în zilele de sâmbătă, 25 august și 01 septembrie.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.7634 secunde