RAJA a mai deschis un centru de colectare alimente - Casa de Cultură Năvodari

28329
RAJA a mai deschis un centru de colectare alimente - Casa de Cultură Năvodari - rajact-1329254785.jpg
Cu sprijinul Primăriei Năvodari, care asigură spațiul, SC RAJA SA Constanța a deschis, ieri, la Casa de Cultură din oraș, încă un punct de colectare în cadrul campaniei de ajutorare a cetățenilor din județele grav afectate de viscol Vrancea, Buzău și Ialomița.
Ca și în cazul celorlalte centre deschise de RAJA, și cel de la Casa de Cultură din Năvodari are program non-stop, 24 de ore din 24.
Campania vizează strângerea de alimente neperisabile, care pot fi depozitate la temperaturi scăzute (conserve, făină, paste făinoase, ulei, mălai, orez, biscuiți, zahăr, apă minerală / plată, cafea, etc.). Până la ora actuală, au fost strânse aproape 2.000 de pachete de zahăr, făină, mălai, paste făinoase, biscuiți, ceai, conserve de pește și carne, sticle de ulei și apă plată / minerală, dar și răcoritoare.
Toți cei interesați să întindă o mână de ajutor tuturor celor afectați de viscol și zăpadă, care vor să doneze alimente neperisabile o pot face în continuare, la următoarele puncte de colectare deschise de SC RAJA SA non-stop: l Constanța - stația de tratare apă potabilă "Palas", bulevardul Aurel Vlaicu, nr.137, lângă reprezentanța Seat l Năvodari - Casa de Cultură, str. Constanței nr. 2 l Mangalia - str. Portului nr. 55 l Medgidia - str. Tudor Vladimirescu nr.13 l Cernavodă - str. Unirii nr. 17 l Hârșova - str. Traian nr. 4 l Ovidiu - Șos. Tulcei nr. 1 l Cobadin - str. Caisului nr.10 l Fetești, județul Ialomița - str. Călărași nr. 503 l Buftea, județul Ilfov - str. Studioului nr.3.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6255 secunde