RAJA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă pentru următoarele zile

215
RAJA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă pentru următoarele zile - raja-1622459797.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a emis atenționări de tip cod portocaliu în zona costieră a județului Constanța, cu ploi abundente și cantități de apă ce vor depăși 50...70 l/mp, și cod galben pentru restul Dobrogei, cu  averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și, izolat, grindină. Prin urmare, RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 31 mai 2021, ora 10.00 –2 iunie 2021, ora 8.00.
Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.
Consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de distribuție apă potabilă sau de canalizare, pot sesiza avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2648 secunde