RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

185
În urma avizărilor primite privind prognoza meteo, cu ploi abundente și în cantități foarte mari, la nivelul SC RAJA SA a fost întocmit un plan de măsuri pentru asigurarea intervențiilor operative. Măsurile sunt necesare din cauza posibilităților limitate ale rețelei de canalizare, de preluarea în condiții optime a apelor pluviale în cantități foarte mari. De asemenea, RAJA a activat și Comandamentul de Coordonare a intervențiilor operative.
În vederea asigurării funcționării la parametri optimi și în condiții de siguranță a sistemelor de alimentare cu apă potabilă și a celor de canalizare, în toate localitățile în care societatea își desfășoară activitatea, la nivelul fiecărei secții RAJA au fost constituite echipe specializate de intervenție cu toate utilajele necesare. La nivelul municipiului Constanța au fost formate 15 echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare.
"Facem un apel către toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.664.444", a declarat Irina Oprea, purtătorul de cuvânt al RAJA.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 04 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Miercuri, 03 Iunie 2009
Stire din Social : Mizeriile Constanței
Pagina a fost generata in 1.7375 secunde