€ 4.7326
£ 5.2538
$ 4.2139

Mai multe ştiri online:
Cod galben de ploi, la Constanța

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

Ştire online publicată Miercuri, 27 Iunie 2018. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Meteorologii au emis cod galben de vreme rea pentru ziua de astăzi. Sunt așteptate averse care vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă depășind 20 - 30 de litri pe metru pătrat și izolat 40 - 50 de litri pe metru pătrat, descărcări electrice și intensificări ale vântului, ce vor depăși local 55 km pe oră. 


Pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul RAJA SA a fost activat Comandamentul pentru Situații de Urgență. Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților operate, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă. 


„Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei”, precizează reprezentanții RAJA. 


Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/924. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.7848 secunde