RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

340
În urma avizărilor meteo ce anunță precipitații abundente și vânt puternic până miercuri, 19 octombrie 2011, pentru buna funcționare a sistemului de alimentare cu apă și canalizare și pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea, la nivelul S.C. RAJA S.A. Constanța s-a activat Comandamentul pentru situații de urgență. Comandamentul are în componență atât membrii consiliului director, cât și șefii tuturor secțiilor. Aceștia asigură permanența la conducerea acțiunilor specifice întreprinse în această perioadă, 24 de ore din 24.
De asemenea, pentru asigurarea funcționării sistemelor operate au fost constituite 40 de echipe de intervenție dotate cu toate utilajele necesare, echipe ce vor asigura permanența în toată această perioadă.
Abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, sunt rugați să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon: 0241/66.44.44.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7745 secunde