RAJA. 23 de reclamații cu zone inundate în cartierele Palas, Coiciu, zona industrială și centrul Constanței

106
RAJA. 23 de reclamații cu zone inundate în cartierele Palas, Coiciu, zona industrială și centrul Constanței - img5123-1380542574.jpg

Articole de la același autor

44 de echipe ale RAJA acționează, la această oră, în județul Constanța. Echipele de intervenție sunt dotate cu 22 womw și vidanje și 24 de pompe de mare putere. Încă de duminică seară s-a intervenit în toate zonele sensibile, predispuse la inundații în cazul unor precipitații abundente căzute într-o perioadă scurtă de timp.




Până în prezent, din cauza ploilor torențiale, la dispeceratul societății s-au înregistrat 23 de reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanța, sesizări provenite de la abonații din cartierele Palas - străzile Fragilor, Moților, Aurel Vlaicu, zona centrală - străzile I.G. Duca, Călărași, Ștefan cel Mare, zona industrială și cartierul Coiciu. Echipele de intervenție au răspuns la toate aceste solicitări și toate sunt în curs de rezolvare.


Deocamdată nu s-au înregistrat probleme deosebite la nivelul sistemelor de alimentare cu apă și de canalizare, atât în municipiului Constanța, cât și în județ.


"Facem un apel la toți abonații care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/66.44.44", precizează reprezentanții RAJA.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5622 secunde