Raed Arafat: Se răspândesc minciuni ca oamenii să nu mai respecte sfaturile pentru prevenirea COVID

3767
Raed Arafat: Se răspândesc minciuni ca oamenii să nu mai respecte sfaturile pentru prevenirea COVID - raedarafatfocarecoronavirusroman-1596983938.jpg

Articole recomandate

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, medicul Raed Arafat, atrage atenția din nou, pe o rețea de socializare, că unele persoanele nu încetează în a răspândi minciuni și fake news-uri, în ce privește pandemia de coronavirus, potrivit Antena3.


Medicul, care este și secretar de stat în MAI, spune să avem grijă de unde ne luăm informațiile, pentru că "astfel de dezinformări și manipulări sunt menite să destabilizeze comunitățile și să instige specialiștii și populația împotriva celor care gestionează pandemia", spune Arafat, dând și un exemplu de dezinformare care circulă în spațiul public.


"Cei cu minciunile si ‘fake news’ nu se opresc!


În continuare se încearcă prin orice metodă posibilă să răspândească minciuni care să facă oamenii să refuze să respecte sfaturile, recomandările și regulile care se referă la prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2.


Raed Arafat: Dacă cazurile de COVID-19 cresc și mai mult, va fi o presiune mult prea mare pe sistemul sanitar


Raed Arafat: În continuare, se răspândesc minciuni ca oamenii să nu mai respecte sfaturile pentru prevenirea COVID


Astfel de dezinformări și manipulări sunt menite să destabilizeze comunitățile și să instige specialiștii și populația împotriva celor care gestionează pandemia.


În continuare vă recomand să aveți mare grijă de unde vă informați!", a scris șeful DSU, medicul Raed Arafat, duminică, pe pagina de Facebook.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7641 secunde