Raed Arafat despre legea carantinării și izolării: Legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat și nici unei alte persoane

175
Raed Arafat despre legea carantinării și izolării: Legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat și nici unei alte persoane - 1-1594965836.jpg

Articole recomandate

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, afirmă că legea adoptată de Senat privind carantinarea și izolarea permite autorităților să poată acționa prompt și să ia decizii bazate pe analize și recomandări fără pierdere de timp, potrivit Agepres.


"Încercările de a spune că tot ce se face în lupta cu acest virus este un abuz și nejustificat, încercând să se lege acest aspect de o persoană sau două, reprezintă o încercare de dezinformare a populației și de a menține în continuare un curent de opinie negativ față de orice acțiune luată la nivel de autorități", a scris Arafat pe pagina sa de Facebook.


El arată că "legea nu dă puteri supreme nici doctorului Arafat și nici unei alte persoane".


"Încercarea de a lega cu orice preț numele meu de orice este negativ și orice este neplăcut în relație cu COVID-19 este evidentă, mai ales în ultima perioadă. (...) Problema COVID-19 este una complexă, fiind necesară conlucrarea între noi toți, de la autorități la fiecare individ. Importantă este informarea corectă și ignorarea minciunilor și a știrilor ce nu pot fi confirmate din surse credibile", mai scrie Raed Arafat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5898 secunde