Raed Arafat, despre amânarea începerii școlii: O discuție oficială nu a avut loc

124
Raed Arafat, despre amânarea începerii școlii: O discuție oficială nu a avut loc - raedarafatinquamphotosgeorgecali-1599288963.jpg
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, a declarat, vineri, că nu a avut loc "o discuție oficială" cu privire la scenariul ca elevii să se întoarcă fizic la școală de la 1 octombrie, iar anul școlar 2020-2021 să înceapă la 14 septembrie cu două săptămâni de învățământ online, potrivit Digi24.


"Discuția pe o eventuală amânare a prezenței fizice (a copiilor și profesorilor la școală - n.r.), o discuție oficială nu a avut loc. Asta trebuie să se înțeleagă, o discuție oficială nu a avut loc. Există anumite puncte de vedere și clar vor fi analizate aceste puncte de vedere, iar eu cred că trebuie comunicat din ce în ce mai mult cu părinții. Știu că a fost o conferință de presă a ambelor ministere, Sănătate și Educație, aceste lucruri trebuie repetate, explicate, răs-explicate, până toată lumea înțelege care va fi mersul lucrurilor", a spus Arafat la Antena 3, întrebat dacă se iau în calcul scenarii potrivit cărora școala să înceapă la 1 octombrie.


De asemenea, secretarul de stat a mai spus că nu a avut loc nicio discuție nici despre o eventuală amânare a școlii până după alegerile locale.


"Nu există discuții deloc, eu nu am avut nicio discuție, nu am participat la nicio discuție, pentru că, de regulă, când sunt discuții, suntem mai mulți chemați la discuțiile astea și unele discuții se poartă în cadrul Grupului tehnico-științific, care e în cadrul CNSU, pe care îl coordonez personal. Acolo sunt mulți experți, epidemiologi, infecționiști, INSP, Ministerul Sănătății, alte ministere. La acest moment nu a avut loc o discuție oficială pe această linie, urmează să vedem dacă va fi vreo discuție sau dacă vor fi analizate aceste propuneri", a menționat Raed Arafat, citat de Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7465 secunde