Raed Arafat: Campania continuă, dar în baza reglementărilor care au fost date

240
Raed Arafat: Campania continuă, dar în baza reglementărilor care au fost date - raedarafatmedicinadezastre-1604694468.jpg

Articole recomandate

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat vineri seara că nu sunt interzise activităţile de campanie electorală, care se vor desfăşura după anumite reguli, punctând faptul că în unele zone acestea nu pot avea loc doar în mediul online.


"Conform regulilor care s-au luat, campania continuă, dar în baza reglementărilor care au fost date. Adică, maximum 50 de persoane afară, condiţii clare şi maximum 20 de persoane în interior, în condiţii clare, care au fost date. Deci, sunt unele activităţi care rămân aplicabile aşa cum au fost. (...) Poate că în unele zone nu poţi să o faci numai online (campania electorală - n.r.), pentru că oamenii nu au acces numai la online. Aşa că permiţi o practică de democraţie, dar foarte bine controlat. Sunt puse reguli. Nu înseamnă că eu spun 'asta e bine sau asta e rău', dar sunt reguli puse care permit campania să se întâmple într-un mod controlat, sper să fie şi respectate", a declarat Raed Arafat la Digi 24. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.743 secunde