RADET se pregătește să dea drumul la căldură

555
RADET se pregătește  să dea drumul la căldură - calduraradet3-1539793181.jpg

Articole de la același autor

Pentru că deja suntem, deja, în octombrie, iar meteorologii au anunțat de săptămâna viitoare o vreme din ce în ce mai rece, conducerea Regiei Autonome de Distribuire a Energiei Termice (RADET) Constanța informează consumatorii racordați la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică că începe umplerea instalațiilor proprii.

În același timp, lucrătorii RADET vor efectua probele la rece, pregătind instalațiile pentru începerea furnizării căldurii atunci când se vor îndeplini condițiile stabilite în Hotărârea de Guvern 337 din 2018. Pe această cale, ei îi roagă pe reprezentanții asociațiilor de proprietari să anunțe la Dispeceratul RADET (telefon 0341.461.000 sau 0241.616.792) sau pe adresa de email [email protected], dacă au lucrări nefinalizate pe instalațiile interioare pentru a se preveni eventualele inundații în locuințe.

Deocamdată, nu se cunoaște cu exactitate data începerii furnizării încălzirii, dar este cert că vom avea căldură în calorifere până la sfârșitul lunii în curs. În cazul restanțierilor, RADET Constanța a decis să limiteze furnizarea energiei termice către consumatori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9195 secunde