RADET. Se oprește furnizarea căldurii, la Constanța. Iată de când

4384
3
RADET. Se oprește furnizarea căldurii, la Constanța. Iată de când - pisicacalorifer-1493477008.jpg

Articole de la același autor

Conducerea RADET Constanța a luat hotărârea de a sista, începând cu data de mâine, duminică, 30 aprilie 2017, furnizarea energiei termice, întrucât temperturile de afară au crescut destul de mult.


"Mâine este stabilit să oprim încălzirea în municipiul Constanța. Evoluția temperaturilor exterioare este în creștere și nu se mai impune menținerea încălzirii centralizate. Mâine vom încheia un sezon rece mai dificil decât în iernile anterioare, am parcurs câteva etape marcate cu un cod roșu și mai multe coduri portocalii și galbene, de iarnă severă, le-am depășit foarte bine și am remarcat un lucru ce nu este lipsit de importanță, și anume: iarna aceasta am avut cele mai puține reclamații privind calitatea serviciului public prestat constănțenilor. Din punct de vedere al costurilor, clienții noștri au constatat că a fost al doilea an consecutiv în care prețul local de 250 lei/Gcal stabilit de Primărie pentru confortul cetățeanului a făcut să fie foarte convenabile facturile chiar dacă iarna a fost deosebit de grea", a declarat directorul RADET Constanța, Liviu Popa.




Comentează știrea

cetatean
29 aprilie 2017
ADIO radet

Da...si iarna asta a fost ultima imreuna cu RADET. Asta se multumeste ca nu a avut reclamatii. Sa vedeti factura pe luna APRILIE, care e valoarea incalzirii calculata la pretul real, intr-o luna de primavara cu 2-3 zile in care au fost 1-3 grade C. Nu imi trebuie pomana de la Primarie ( a se citi - Fagadau) care vine cu iluzia ca e suportabil sistemul centalizat. Eu nu va mai suport. PUNCT . Liviu Popa...ce nume predestinat ptr RADET

Mata
29 aprilie 2017
Pentru pedelisti imputziti

Dute bhaa in padure mwuistule!! Ati pierdut alegerile si va tot plangeti pe la colturi retarzii dreaq!! Va sanctionat lumea si va dat ko direct!! PSD va mai obtine macar 3 mandate bha ofticatilor.. Faceti un infarct asa sa radem cu totii.. Mwuie PNL

petrica
30 aprilie 2017
de ce?

de ce se opreste?mie imi este frig ! trebuie sa mearga pana afara sunt cel putin 25 grade pe timpul noptii alfel cum sa primeasca salarii "decente"cei de la radet si di consiliu de administratie?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4308 secunde