RADET oprește apa caldă în toată Constanța

4342
6
RADET oprește apa caldă în toată Constanța - radetcentralagf6-1312822360.jpg
Sfârșitul lunii august ne va prinde și anul acesta spălându-ne la lighean. Începând cu data de 22 august, CET Palas va demara revizia anuală a rețelei de termoficare și va sista furnizarea agentului termic primar. În aceste condiții, Regia Autonomă de Distribuție a Energiei Termice (RADET Constanța) va întrerupe, la rândul său, furnizarea apei calde de consum către consumatorii săi. Revizia se va desfășura întocmai ca și în anii trecuți, pe zone și cartiere, și se va încheia pe data de 2 septembrie, cu o săptămână mai devreme decât anul trecut.

Potrivit reprezentanților CET Palas și ai RADET, în intervalul 22 august, ora 00,00 și 26 august, ora 6,00 se va opri apa din punctele termice de pe Magistrala I. Vor fi afectați consumatorii din zonele: Anda, Km 4-5, Km 5, Doraly, Viile Noi, Poarta 6, Spitalul CFR, Faleză Sud, Piața Farului, Abator, Gară, Spitalul de Boli Infecțioase, Policlinica 2, Casa de Cultură, Școala nr. 11, Centru, Peninsulă, Tomis Mall, Piața Griviței, Piața Unirii, Poliția Municipiului, Muzeul de Marină, Casa de Pensii, Starea Civilă, Zorile, Teatrul Liric, Sala Sporturilor, Spitalul Militar, Piața Chiliei, Tomis I, Tomis II, Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, Flămânda, Capitol.

Șapte zile fără apă caldă pentru fiecare magistrală

Ulterior, între 29 august și 2 septembrie, va fi sistată furnizarea apei calde pe Magistrala II, respectiv pentru consumatorii din zonele CET, Medeea, Pod Butelii, Brătianu, Pod IPMC, Inel II, Inel I, Institutul de Marină, Coiciu, Tomis III, Tomis Nord, Brotăcei, Cireșica, Parc Tăbăcărie, Delfinariu, Faleză Nord, Dacia. Însă, în zilele de 29, 30, 31 august și 1,2 septembrie, apa caldă va fi oprită în totalitate, în întreg municipiul.

RADET Constanța recomandă consumatorilor săi ca, în acest interval, să verifice instalațiile proprii și să acționeze pentru remedierea acestora. În cazul situațiilor com-plexe, consumatorii pot apela la sprijinul regiei prin dispeceratul unității - telefon 0241/ 616.792, care funcționează în regim de program non-stop.

Comentează știrea

Damiel corsei fotache
9 august 2011
Apa calda necesitate primara

Este rusinos faptul ca ptr o simpla revizie sa opresti apa calda pe parcursul unei saptamini inca mai sint turisti pe litoral si nu se lasa o imagine buna in exterior asa functioneaza lucrurile pe la noi ca pe vremea lui ceasca nu sa schimbat nimic oameni normali care se intorc acasa dupa o larga zi de munca si nu isi pot satisface igiena corporala asa merg treburile.............

BoK cu motz
9 august 2011
Ne dam "iuropeni"

de la: Damiel corsei fotache (Marti, 09 August 2011 04:42 )....Iti pute`n Romania!!-dute fratzicule,unde a intarcat mutu iapa.Ma mir ca nu l-ai gasit vinovat pe "pastaie" pentru acest lucru!!!!

abonat radet
9 august 2011
apa calda

Apa oprita pe Magistrala I este in perioada 22 - 26 august 2011.De ce trebuie oprita din nou ptr 5 zile in perioada 29-31 august si 1-2 septembrie????????????? Magistrala II are numai din 29august pana pe 2septembrie si vreau sa stiu de ce unii beneficiaza doar de cateva zile de oprire a apei calde ,iar altii mai mult??? RADET-ul poate justifica oprirea apei de 2 ori ptr.Magistrala I???? Se stie de fiecare data ca dupa asa zisa revizie apar cele mai multe probleme. Iar la preturile care le percepeti ar trebuii sa beneficiem de apa non-stop ,dar banii sunt virati in buzunarele celor de la conducere.

obseravtorul atent
9 august 2011
Neclaritati

pai intre 29 august si 2 septembrie cine ramane fara apa calda?..Magistrala 2? sau si Magistrala 1,care zice ca ramane intre 22 si 26 august.Dupa care aflu ca intre 29 aug si 2 sept ramane fara apa tot orasul pana la urma CUM E?

DAN
9 august 2011
BUSTURILE ANGAJAȚILOR RADET

DECÂT SĂ OPRIȚI APA CALDĂ PENTRU AȘA ZISA REVIZIE CARE ORICUM NU ARE VREUN ROST,MAI BINE, DOMNILOR MANAGERI AI RADET, V-AȚI OCUPA DE EDUCAREA ANGAJAȚILOR DUMNEAVOASTRĂ CARE DEFILEAZĂ ÎNTRE PUNCTELE TERMICE, ÎN BUSTURILE GOALE,HIDOASE,PĂROASE ȘI CU BURȚILE PÂNĂ LA GENUNCHI, STÂRNIND GREAȚĂ ȘI REPULSIE.AȚI MAI VĂZUT VREUN ANGAJAT AL VREUNEI INSTITUȚII DIN ORAȘ DEFILÂND ÎN BUSTUL GOL, ÎN TIMPUL PROGRAMULUI? EDUCAȚI ANGAJAȚII RADET!!!!!!!!!!RUȘINE!!!!!!!!!

Ciciu
30 august 2011
Apa calda

Sa va iau magistralele in p..a de jegosi!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8603 secunde