RADET CONSTANȚA debranșează

388
RADET CONSTANȚA debranșează - radet-1482400409.jpg

Articole de la același autor

Regia Autonomă de Distribuire a Energiei Termice (RADET) Constanța a sistat începând de ieri furnizarea energiei termice către următorii consumatori care, deși au fost preavizați nu au înțeles să își achite datoriile pe care le înregistrează la plata facturilor de energie termică: strada Egretei nr. 5, bloc C3, scara A și strada Palas nr. 8, bloc C, scara A. 
Reprezentanții RADET au precizat că în condițiile în care asociațiile menționate vor efectua măcar o parte dintre plățile din datoria pe care o înregistrează către ei și își vor reeșalona obligațiile de plată, sunt dispuși să reia furnizarea căldurii și să le încălzească apartamentele de sărbători. Directorul Regiei, Liviu Popa a declarat că zilele acestea vor continua să întreprindă acțiuni pentru izolarea consumatorilor rău- platnici. 


Pe această cale, RADET sfătuiește consumatorii care înregistrează datorii la plata facturilor, să efectueze urgent plăți la casieriile regiei din strada Badea Cârțan nr. 14 A, aleea Cutezătorilor nr. 13 (zona Inel II) și strada Nicolae Bălcescu nr.14, astfel încât să evite aplicarea măsurii de sistare a furnizării energiei termice.








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3588 secunde