RADET Constanța a intrat în insolvență!

1746
RADET Constanța a intrat în insolvență! - radet-1559653470.jpg

Articole de la același autor

Luând în considerație faptul că la data de 28.05.2019 Tribunalul Constanța a admis cererea ELECTROCENTRALE CONSTANȚA S.A. și a dispus deschiderea procedurii generale a insolvenței pentru aceasta, pe cale de consecință Consiliul de Administrație al R.A.D.E.T. Constanța a analizat posibilele efecte ale acestui demers și a dispus declanșarea procedurii generale a insolvenței pentru regie. Această măsură a fost luată deoarece Electrocentrale Constanța S.A. este principalul creditor al R.A.D.E.T. Constanța și pentru a proteja interesele regiei era necesară o astfel de decizie.


Dorim să informăm pe toți consumatorii racordați la R.A.D.E.T. că această decizie nu va afecta în niciun fel continuitatea și calitatea serviciilor de distribuție a energiei termice în municipiul Constanța.


"Asigurăm pe toți cetățenii municipiului Constanța că eforturile noastre pentru furnizarea energiei termice în condiții de maximă siguranță, cu impact minim asupra mediului și care să nu afecteze sănătatea populației, vor continua și vor fi dezvoltate sub coordonarea Primăriei municipiului Constanța", se arată în comunicatul transmis de Consiliul de Administrație al RADET Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4461 secunde