RADET. Când este ultima zi pentru cererile de debranșare

181
RADET. Când este ultima zi pentru cererile de debranșare - debransareraja137451004914229659-1438955774.jpg

Articole de la același autor

RADET Constanta anunță consumatorii de energie termică în sistem centralizat că data limită pentru depunerea cererilor de eliberare a avizului de deconectare sau debranșare este de 7 septembrie 2015.

Documentațiile depuse de către solicitanți în vederea obținerii avizului de deconectare ori debranșare vor fi analizate până cel târziu la data de 7 octombrie 2015, iar de la această dată și până la începerea furnizării este obligatorie redimensionarea grupurilor de măsură a energiei termice ca urmare a deconectărilor realizate în această vară.

Tot în această perioadă, pe lângă redimensionarea grupurilor de măsură se vor realiza fizic și deconectările sau debranșările ce au primit aviz favorabil din partea RADET Constanța.

"Menționăm că, în conformitate cu prevederile Legii 325/2006 privind serviciul public de alimentare cu energie termică, deconectările sau debranșările de la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică nu se pot realiza în timpului sezonului de încălzire", mai explică reprezentanții RADET.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3414 secunde