RADET. Apel la constănțenilor pentru plata facturilor

209
1
RADET. Apel la constănțenilor pentru plata facturilor - contorradet2-1448032543.jpg

Articole de la același autor

RADET Constanța face apel la populația municipiului Constanța, care beneficiază de căldură în sistem centralizat, să depună toate eforturile pentru a-și achita contravaloarea consumului de energie termică către asociațiile de proprietari din care fac parte, iar acestea, prin reprezentanții lor legali, să depună încasările aferente către furnizorul de căldură.

"Eforturile Primăriei Municipiului Constanța de plată în avans către Electrocentrale Constanța a subvenției aferentă lunilor noiembrie și decembrie 2015 nu sunt suficiente pentru asigurarea funcționării în regim continuu a producătorului de energie termică, fapt pentru care rugăm consumatorii racordați la RADET Constanța să-și achite obligațiile de plată. Subliniem faptul că, în condițiile în care RADET Constanța nu va încasa de la consumatorii săi contravaloarea consumurilor de energie termică facturate va fi pusă în imposibilitatea de a-și onora obligațiile de plată către producătorul de energie termică Electrocentrale Constanța, iar aceasta, la rândul său, nu-și va achita facturile către Romgaz", explică directorul general interimar al RADET, Liviu Popa.

Potrivit acestuia, RADET Constanța va lua măsura întreruperii furnizării energiei termice către consumatorii care au fost somați să își achite debitele și nu au procedat în consecință.

Comentează știrea

claus
21 noiembrie 2015
radet

Opriti caldura! Afara sunt 20 de grade si noi platim ca prostii, pentru ca voi va faceti ca dati caldura. In fapt sunteti niste golani.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7882 secunde