Puterea magică a unui cuvânt. Puterea lui "Mulțumesc"

1386
Puterea magică a unui cuvânt. Puterea lui

Articole recomandate

Dragii mei, înainte de a analiza rana de umilire, am simțit nevoia să mă opresc asupra cuvântului "Mulțumesc" și să vă fiu recunoscătoare pentru toate vorbele frumoase pe care mi le-ați adresat, pentru articolele publicate până acum. Vreau să le mulțumesc, în primul rând, colegilor mei din redacția "Cuget Liber", pentru că mi-au dat această oportunitate de a dezbate subiecte din punct de vedere holistic și nu doar din cel juridic, așa cum i-am obișnuit înainte.

Vreau să înțelegeți că sunt doar trăirile mele din ultima perioadă a vieții mele, pe care eu am numit-o cea mai interesantă, având cele mai multe conștientizări. Nu sunt om de știință, doar că am simțit nevoia să studiez mai mult pe această temă, eu fiindu-mi principalul studiu de caz. Observându-mi rezultatele, m-am gândit să împărtășesc cu voi și tare

m-am bucurat că multe persoane s-au regăsit în povestirile mele.

Revenind asupra cuvântului "Mulțumesc", acesta este unul din cuvintele magice care iți poate schimba viața și care conform piramidei nivelurilor de conștiință a lui David Hawkins șe află la nivelul 510 din 1000 - nivelul Recunoștinței și stă la baza apariției întâmplărilor extraordinare din viața noastră, generând starea de fericire.

Mikhael Aivanhov spunea că sunt două feluri de magi: cei care practică magie cu ajutorul unui instrument - baghetă și cei care practică magie cu ajutorul Cuvântului. Aceștia din urmă sunt mai evoluați pentru că instrumentul lor magic este gura lor care nu se desparte niciodată de ei.

Înainte să fiu conștientă de puterea magică a cuvintelor, eu personal spuneam mecanic acest cuvânt și nici nu exageram cu recunoștința pentru orice. Acum, însă, mulțumesc din toate celulele mele, exact ca o mantra, cum spune Niculina Gheorghită, lent ca și cum ar intra în interiorul corpului meu. Când spui mulțumesc, primești din tot sufletul, ești în contact cu tine, iar asta ajută la mai buna funcționare a creierului, ducând la starea de fericire.

Am învățat să mulțumesc pentru toate experiențele pe care le-am trăit, chiar și pentru cele mai puțin plăcute și chiar foarte dure, pentru că

mi-am dat seama că mai ales acele situații, m-au ajutat cel mai mult în propria inițiere, care este o neîntreruptă lucrare de organizare interioară, de purificare, de stăpânire de sine.

Atunci când ni se întâmplă ceva, care credem că este de nedepășit, este bine să conștientizăm cauza acelei situații, să mulțumim că a venit în viața noastră și să-i cerem să plece în lumină pentru că noi ne-am învățat lecția.

Puteți constata puterea magică a acestui cuvânt chiar și atunci când cineva vă acuză sau vă reproșează ceva, vă spune cuvinte de vibrație joasă. Chiar și atunci când voi greșiți, spuneți-vă mulțumesc vouă și situației respective sau consecințelor acesteia și veți simți vibrația pozitivă.

Spunând mulțumesc, ne facem atât nouă bine, cât și celorlalți, deoarece "existența este vibrație", cum spunea savantul Masaro Emoto, cel care a demonstrat că un astfel de cuvânt structurează armonios apa, iar noi suntem în proporție de peste 60% apă.

Cum răspundem la "Mulțumesc!"

Folosind cuvântul mulțumesc, învățăm să primim și învățăm să ne iubim. Eu recunosc că atunci când primeam ceva, simțeam că am primit prea mult și mă gândeam imediat cum să fac să mă revanșez, iar în loc să mulțumesc și să primesc, eu spuneam: "nu trebuia", "de ce te-ai deranjat", "e prea mult" sau nu spuneam nimic....atitudine total nepotrivită. Acum, însă, spun un "Mulțumesc" pe care îl simt prin toate celulele mele.

Atunci când răspundem unui mulțumesc prin: "nu ai pentru ce" sau "pentru nimic", este o alegere total greșită, deoarece blocăm cantitatea de energie cu vibrație înaltă care vine spre noi. Mulți dintre noi facem asta pentru că nu ne iubim suficient și nici nu ne respectăm. Este bine să învățăm să primim cu recunoștință ce ne oferă ceilalți, indiferent că este vorba de un mulțumesc, un cadou, o bomboană, o sumă de bani, un compliment, un zâmbet...

Când răspundem unui mulțumesc prin: "cu drag" sau "cu plăcere", arătăm deschiderea de a primi energia care vine spre noi și asta înseamnă că avem o atitudine deschisă în relațiile cu oamenii.

Marea parte dintre noi procedează așa cum am descris mai sus, blochează sau acceptă energia. Însă varianta cea mai bună este să lăsăm energia să circule armonios, efect pe care îl vom simți și în corpurile noastre. De aceea, este bine ca atunci când cineva ne spune: "Mulțumesc!", să răspundem: "Și eu îți mulțumesc!" Așa are loc închiderea unei bucle energetice. Recunoștința este ca răspuns al iubirii și plasând recunoștința și iubirea în același cadru, închidem armonios cercul. Masaro Emoto a obținut cel mai frumos cristal de apă atunci când a scris pe recipientul cu apă "iubire și recunoștință". Iar David Hawkins a plasat în vârful piramidei nivelurilor de conștiință: Iubirea, Recunoștința și Fericirea.

Între noi și ceilalți oameni de pe pământ există o legătură subtilă și toți suntem interconectați, folosind cuvintele potrivite putem amplifica unda energetică armonioasă. Mie îmi place să mă gândesc că noi, oamenii, suntem niște perle pe un șirag imens, care este Dumnezeu și preluăm energia șiragului care ne interconectează, propagând-o între noi. Este minunat să amplificăm asta !

MULȚUMESC ! MULȚUMESC ! MULȚUMESC !

Cherața

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9233 secunde