Măsuri stricte de igienă, în autobuzele CT Bus

"Purtarea măștii de protecție, obligatorie pe toată durata călătoriei"

295

Articole de la același autor

Conducerea companiei de transport public din Constanța, CT Bus, a luat măsuri suplimentare de igienă pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Autobuzele sunt dezinfectate permanent, iar recipientele cu soluții de curățare a mâinilor sunt alimentate astfel încât să nu se golească.

"Depunem eforturi pentru a putea transporta călătorii în condiții de maximă siguranță, însă facem un apel și către aceștia pentru a avea o conduită responsabilă. Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata călătoriei. Folosiți dispenserele din autobuze pentru a vă dezinfecta mâinile, iar pe parcursul călătoriei, evitați să vă atingeți fața sau să folosiți telefonul mobil", ne recomandă directorul CT Bus, Bogdan Niță.

De asemenea, este bine ca să alocăm mai mult timp unei călătorii, astfel încât să putem aștepta următorul autobuz, dacă cel sosit în stație este prea aglomerat și nu putem urca fără a încălca distanța de siguranță. Tocmai de aceea, ar trebui, pe cât posibil, să evităm deplasările la ore de vârf.

"Menționăm că Direcția de Sănătate Publică recomandă să nu fie utilizat aerul condiționat în mijloacele de transport în comun, acesta fiind motivul pentru care nu sunt pornite. Vă reamintim că autobuzele trec zilnic printr-un riguros proces de dezinfecție cu substanțe biocide avizate", explică directorul CT Bus. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2746 secunde