Purificatoarele de apă, o soluție pentru o apă gustoasă și curată

192
Purificatoarele de apă, o soluție pentru o apă gustoasă și curată - purificatoare-1363962163.jpg
În ultimii zece ani a început să se contureze ideea de "protecție a mediului", "măsuri prietenoase cu mediul". Inițial mulți dintre noi nu aveau decât o idee vagă despre ce înseamnă concret sau cum ar putea un individ să se implice în așa ceva. Pentru mulți dintre noi noțiunea de "reciclare" era similară cu a duce rechizite vechi la școala pentru a îndeplini o normă lunară. Dacă ideea a fost percepută inițial ca un moft, evenimentele meteorologice din ultimii ani (inundațiile, schimbările bruște ale vremii) ne-au pus pe fiecare dintre noi pe gânduri. Încet, am început să conștientizam că fiecare dintre noi are, un rol mai mare sau mai mic, că fiecare individ poate influența într-o oarecare măsură ce se întâmplă în jurul lui. 

Putem însă să ne educăm pe noi și pe copiii noștri în spiritul celor șapte ani de acasă. Putem face mici modificări în propria casă. Să cumpărăm produse electronice din categoria celor de clasa A de consum, să reducem consumul de apă prin folosirea ei mai eficientă, să folosim aparate de filtrare a apei curente pentru consum în locul apei îmbuteliate la PET.

Sistemele de filtrare a apei elimină gustul de clor, iar apa va fi mai gustoasă și mai bună de băut. În ultimul timp s-au dezvoltat multe tehnologii care pot fi folosite pentru filtrarea apei: tratare chimică (ionizări, osmoză), tratarea fizică (ultraviolet). Foarte la modă sunt filtrele cu un design modern și care pot fi ușor montate în orice bucătărie și, cel mai important, investiția se poate recupera în maximum șase luni. Oferta pe piață este diversificată. E de ajuns să tastăm pe google "purificator de apă" și găsim o mulțime de oferte. În Constanța, Bio Energy Water comercializează o gamă variată de produse pentru tratarea și purificarea apei. Filtrele sunt realizate pe baza unei tehnologii unice ce filtrează natural apa la un nivel de 0,01 micrometrii, fără a împiedica mineralele să rămână în apă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2871 secunde