Protest condus de Diana Șoșoacă împotriva ”dictaturii medicale”. Au fost date amenzi

795

Articole recomandate

Câteva sute de persoane s-au adunat în Piața Universității și în Piața Victoriei din Capitală pentru a protesta împotriva purtării măștii de protecție. Oamenii stau într-un grup compact, niciunul dintre ei nu poartă mască și nici nu respectă vreo măsură de prevenție și flutură steaguri și pancarte. Unii dintre ei au icoane și steaguri ale României inscripționate cu „Dacii Liberi” sau imprimate cu simbolul lupului dacics, relatează Digi24.


Până în momentul în care ajung în mijlocul mulțimii, oamenii poartă masca de protecție, mai ales având în vedere că zona este împânzită de polițiști. În momentul în care ajung în zona din apropierea guvernului, mai toți își dau masca jos. Pe baloanele aduse de protestatari este scris „Jos dictatura medicală”.


Protestul este condus de senatoarea Diana Șoșoacă. În piață sunt prezenți oameni de toate vârstele, au fost aduși inclusiv copii. Protestul a fost aprobat, dar doar pentru un număr de 100 de participanți. Organizatorul a fost deja amendat pentru că a încălcat limita de participanți.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7602 secunde