Protest anti-vaccinare obligatorie, la Constanța

475
4
Protest anti-vaccinare obligatorie, la Constanța - protestvaccinconstanta2-1508430174.jpg

Articole de la același autor

Mâine, 21 octombrie, de la ora 12.30, o parte dintre părinții constănțeni, care militează împotriva vaccinării obligatorii, vor ieși în stradă pentru a-și susține punctele de vedere. Aceștia vor participa la un protest denumit "Marșul libertății de decizie". Plecarea sa va face, la ora 13.00, din parcul Cetății Tomis, la Hartă, bulevardul Ferdinand.

Manifestul, inițiat de "Alianța părinților", este pentru stoparea vaccinării forțate a copiilor și a întregii populații adulte din România.

"Ministerul vrea să impună opt vaccinuri obligatorii pentru copii și un număr nelimitat de vaccinuri pentru toată populația adultă din România. Avem dreptul de a alege, vaccinarea este o alegere, nu o obligație", au spus reprezentanții "Alianței părinților". 

Protestatarii vor urma traseul: bulevardul Ferdinand - strada Mircea cel Bătrân - Sala Sporturilor - Capitol - Spitalul Municipal - bulevardul Tomis - bulevardul Ferdinand - Harta Tomis.

La polul opus, autoritățile medicale afirmă că vaccinarea trebuie să fie obligatorie, deoarece, dacă din ce în ce mai mulți părinți refuză să își vaccineze copiii, imunitatea colectivă va fi dărâmată, iar bolile grave, eradicate cu ajutorul vaccinurilor, vor face din nou ravagii. 

Comentează știrea

Mama
20 octombrie 2017
Pentru vaccinare

Atunci sa va faceti scoala separata. Eu nu vreau sa-mi expun copilul la bolile voastre.

alina
21 octombrie 2017
Mama..

..dar daca tu iti vaccinezi copilul inseamna ca este imun, de ce te mai temi ca iti expui copilul la boli?...sau nici tu nu ai incredere in vaccin ca noi ceilalti :)

Radu
22 octombrie 2017
Sunt..

Sunt de acord cu ei, dar în momentul când moare copilul din cauza unei boli care putea fi prevenita de un vaccin, amândoi părinți trebuie băgați la pușcărie pe viață, dacă vor sa riște viața unui copil sa iși riște și libertatea. Mie rușine ca sunt din același oraș cu mine.

unul
23 octombrie 2017
vaccineaza-te si tu

Pai copilul tau e protejat de vaccin, deci nu s-ar imbolnavi. A, si inca ceva: vezi ca este in plan sa fie introdus si vaccinul HPV in schema. Initial numai pentru fetite. Dar poti sa-l faci tu inainte, sa vezi ce efecte adverse are, inainte sa faci experiente pe copilul tau. Succes. Te anunt dinainte ca poti ramane paralizata sau poti chiar muri.

Răspuns la: Pentru vaccinare
Adăugat de : Mama, 20 octombrie 2017
Atunci sa va faceti scoala separata. Eu nu vreau sa-mi expun copilul la bolile voastre.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.365 secunde