PROTEST al şoferilor CT BUS. „Au fost blocate negocierile pentru creşterile salariale!”

706
PROTEST al şoferilor CT BUS. „Au fost blocate negocierile pentru creşterile salariale!” - protestctbus-1622191567.jpg

Articole de la același autor

Şoferii de pe autobuzele CT BUS vor protesta vineri, 28 mai, pe traseu. Aceştia au anunţat că vor circula normal, însă vor merge cu farurile aprinse, în semn de protest, între orele 14.00 şi 16.00, exact intervalul în care se desfăşoară şedinţa de Consiliu Local.
„Având în vedere faptul că revendicările formulate nu au fost îndeplinite, respectiv creşterile salariale prevăzute în cadrul negocierilor anterioare au fost blocate, dar şi faptul că în şedinţa de Consiliu Local al Municipiului Constanţa urmează să fie aprobat un buget de austeritate al CT BUS, Sindicatul Liber transport în Comun Constanţa (SLTCC), împreună cu Sindicatul Profesional al Transportatorilor şi Activităţilor Conexe (SPTAC), anunţă măsuri de protest!”, au transmis cei doi lideri de sindicat, Daniel Toma (SLTCC) şi Radu Bogdan Gheorghe (SPTAC).
Aceştia susţină că revendicările formulate sunt îndreptăţite şi că angajaţii CT BUS au dreptul de a obţine creşteri salariale care să coreleze veniturile cu rata inflaţiei şi cu realitatea socio-economică a prezentului.
„Dorim să tragem un semnal de alarmă către autorităţi, pentru a sublinia importanţa unor negocieri corecte, transparente, în cadrul cărora să fie găsite soluţii care să mulţumească ambele părţi!”, au mai spus sindicaliştii.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.0989 secunde