Promoţii aniversare la cora City Park

329
Promoţii aniversare la cora City Park - cora-1627302907.jpg
Binecunoscutul supermarket cora City Park împlineşte zece ani de la înfiinţare, zece ani de când se află în slujba consumatorului. Cu această ocazie, clienţii fideli vor fi răsplătiţi, ei având posibilitatea de a participa la Loteria promoţională cora „Aniversare 10 ani cora City Park”. Aşadar, clienţii pot lua parte la o serie de operaţiuni promoţionale la care se pot câştiga diverse premii, pe baza folosirii HiperCardului de fidelitate cora, în perioada 26 - 28 iulie 2021, în hipermarketul cora City Park.

Toţi clienţii care folosesc cardul de fidelitate în intervalul menţionat, în hypermarketul cora City Park, au şansa de a câştiga premii, astfel:

în data de 26 iulie, câştigă garantat un coş de produse cora, cu valoarea între 30 şi 40 lei, cu condiţia să facă cumpărături în magazinul cora City Park, de minim 150 lei. Apoi, în data de 27 iulie, prin tragere la sorţi, pot câştiga, din oră în oră, un voucher cadou, având valoarea a 50% din coşul de cumpărături.

În ultima zi, pe 28 iulie, pentru cumpărături de minim 100 lei pe bonul de cumpărături, câştigă garantat un premiu surpriza instant, la Roata norocului, constând în vouchere valorice de 10 lei, 15 lei sau 20 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4488 secunde