Proiectul de milioane "Parc Evergreen" a fost finalizat

426
Proiectul de milioane

Articole de la același autor

Proiectul "Înființare Parc Evergreen" din Mangalia a fost finalizat și inaugurat de către autoritățile locale, vineri, 9 septembrie. 


Municipalitatea și-a propus, încă din luna februarie, să realizeze proiectul acesta - parc special, cu locuri de joacă pentru copii, alei pietonale și pentru agrement, piste pentru biciclete și role etc. Cea mai mare parte din suprafața proiectului este acoperită cu arbori și vegetație, iar restul proiectului include alei și amenajări specifice. Spațiul este destinat pentru petrecerea timpului liber, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Activitățile comerciale vor fi interzise. 


Potrivit autorităților, valoarea întregului proiect depășește 4 milioane de euro, din care doar suma de 2% este contribuție din bugetul local, restul sumei provenind din fonduri europene. "Proiectul "Parc Evergreen" a fost realizat în cadrul Programului Operațional Regional, Axa Prioritară 5: "Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului", Domeniul major de intervenție 5.2 - "Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterii calității serviciilor turistice", de către primăria Managalia. 


Beneficiarul proiectului este Unitatea Administrativ-Teritorială Municipiul Mangalia. Autoritatea de Management este Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, iar Organismul Intermediar este Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud-Est. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Septembrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Procesiune religioasă  pe străzile Mangaliei
Pagina a fost generata in 0.5152 secunde