Proiect pilot pentru creșterea numărului de câini însoțitori pentru persoanele nevăzătoare

98
Proiect pilot pentru creșterea numărului de câini însoțitori pentru persoanele nevăzătoare - proiectpilotpentrucrec59ftereanu-1430317028.jpg

Articole de la același autor

Ministrul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice, Rovana Plumb a anunțat, în cadrul unei întâlniri de lucru cu reprezentanții board-ului Federației Europene a Câinilor Însoțitori pentru Persoanele Nevăzătoare, că Ministerul Muncii va demara un proiect pilot care vizează creșterea numărului de câini însoțitori pentru persoanele nevăzătoare.


"Anul trecut, în Parlament, a fost votată legea care prevede dezvoltarea unor servicii de asistență vie pentru nevăzători. Câinii însoțitori reprezintă un sprijin real pentru persoanele cu dizabilități. Vom demara, prin intermediul Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități (ANPD), un proiect pilot prin care să creștem numărul de câini însoțitori. De asemenea, ANPD are toată susținerea Ministerului Muncii pentru transpunerea legii privind protecția și promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități", a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Cetățenești : Pisica și plimbarea de iarnă
Sâmbătă, 01 Noiembrie 2014
Stire din Cetățenești : Cum recunoști un câine bătrân
Pagina a fost generata in 2.9519 secunde