Prognoza meteo / Vreme frumoasă și caldă în toată țara

160
Ziua de astăzi ne-aduce vreme caldă, în vestul, centrul și sud-vestul țării, dar în est și în sud-est temperaturile ajung la normal. Se anunță vreme bună în ansamblu și doar prin vest și în sud-ves s-ar putea să plouă puțin.


Maximele termice pleacă de la 16 grade în Bucovina și vor ajunge până la 27-28 de grade în sudul țării.


În Dobrogea și Bărăgan găsim atmosferă însorită, câțiva nori de vreme bună, dar se mai răcorește față de ziua trecută. Maximele se opresc pe la 25 de grade și vântul mai are unele intensificări.


În Moldova sudică și în nordul Munteniei, nu sunt anunțate ploi; norii vor fi rari pe timpul zilei, iar temperaturile scad cu 3-4 grade față de ziua trecută și ajung la normal.


În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi destul de bună. Cerul va fi variabil, iar la munte norii se adună spre seară și e posibil să plouă puțin. Se răcește și maximele ajung până la 20 de grade.


În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme plăcută și temperaturi comparabile cu cele înregistrate ieri.


În ținuturile vestice, norii se adună trecător și s-ar putea să picure puțin pe parcursul zilei. Pe seară și la noapte se înnorează și o să plouă local, iar temperaturile scad cu 4-5 grade față de ieri.


În Transilvania, acum dimineața este răcoare și ceață, mai ales în depresiuni. Amiaza ne-aduce însă vreme bună și maxime de până la 25 de grade Celsius.


În sud-vestul țării temperaturile scad ușor, e posibil să plouă puțin în prima parte a zilei, dar spre seară și la noapte vor fi averse locale și vântul va crește în intensitate.


În ținuturile sudice vom avea o zi frumoasă, cu cer variabil și un vânt mai insistent. Se răcorește ușor, însă vremea se menține caldă pentru final de septembrie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2151 secunde